英语作文 > ：高考阅读理解广告是由小学生作文网(www.zzxu.cn)为您精心收集，如果觉得好，请把这篇文章复制到您的博客或告诉您的朋友，以下是高考阅读理解广告的正文：
篇一:《2016高考英语阅读专项训练 —— 广告类(含答案)》
Monthly Talks at London Canal Museum
Our monthly talks start at 19:30 on the first Thursday of each month except August. Admission is at normal charges and you don’t need to book. They end around 21:00. The Canal Pioneers, by Chris Lewis. James Brindley is recognized as one of the leading early canal engineers. He was also a major player in training others in the art of canal planning and building. Chris Lewis will explain how Brindley made such a positive contribution to the education of that group of early “civil engineers”. Ice for the Metropolis, by Malcolm Tucker. Well before the arrival of freezers, there was a demand for ice for food preservation and catering, Malcolm will explain the history of importing natural ice and the technology of building ice wells, and how London’s ice trade grew. An Update on the Cotswold Canals, by Liz Payne. The Stroudwater Canal is moving towards reopening. The Thames and Severn Canal will take a little longer. We will have a report on the present state of play. Eyots and Aits-Thames Islands, by Miranda Vickers. The Thames had many islands. Miranda has undertaken a review of all of them. She will tell us about those of greatest interest. Online bookings: /retype/zoom/b59d80bec5da50e2534d7f69?pn=1&x=0&y=1297&raww=328&rawh=169&o=png_6_0_0_491_996_311_130_892.979_1262.879&type=pic&aimh=169&md5sum=6f4f8ab89113dfcf4ef7c52fed3c9d10&sign=77b8773e01&zoom=&png=0-12343&jpg=0-0" target="_blank">
A. A microwave oven can be used.
B. Cooking in student rooms is permitted.
C. A housekeeper is to clean up the kitchen.
D. Students are to close kitchen doors after cooking.
39. If a student has kept a cat in his room for a week since the warning, he will face _____.
A. parent visits B. a fine of $100 C. the Student Court D. a written notice
40. When can students enjoy a party in residences?
A. 7:00 am, Sunday. B. 7:30 am, Thursday. C. 11:30 pm, Monday. D. 00:30 am, Saturday.
参考答案：1. ADC 2. DDA 3. BDA 4. CAD 5. DAACD
考场实录 Below is a housing guide for students going to London.
University accommodation（住所） office
Many university accommodation offices have their own list of registered landlords (房东). Others also provide information on accommodation agencies and other housing organizations. The advantage of using your university accommodation office is that you can get some support if you have 'a problem. The disadvantage is that they are unlikely to have enough registered landlords to house all their students.
Property papers: Loot and Renting Loot is an important source (来源) of information about private housing for co-renters. The offers are from private landlords, agencies and individuals looking for other co-renters. They also have a website: loot. com. The advantage of using Loot is that there are some excellent bargains. The disadvantage is that there is no quality control over the offers. Renting is another useful paper. The offers in this paper are mainly from accommodation agencies. Their website is at Renting.co. uk.
The majority of rented accommodation in London is probably advertised through accommodation agencies. The advantage of using accommodation agencies is that you will have access to a large number of accommodations. A good agent will listen to your requirements and can save you time in looking for the right accommodation. The disadvantage is that they will make a range of charges to potential renters. Noticeboards
Around the universities you will find a number of noticeboards where offers of accommodation will be posted. These will either be from landlords or from students. Some universities will also have online noticeboards where students can advertise to other students. Advertisements from students can be an excellent way to find accommodation. However, advertisements from landlords can be problematic. Word of mouth
Some of the best housing in London is never advertised but is passed on from one group of students to another by word of mouth. It might be that you can find out about good offers from final year students. However, don't suppose that just because you have found out about housing from a friend it is necessarily, going to be better than that found through any other source. Family Faced with the very high rents charged in London, some students and their parents will consider buying as an alternative. In some cases this might be a good choice.
1. What is the advantage of using Loot?
A. It has more offers from accommodation agencies than Renting.
B. It gives you personal information about other co-renters.
C. Their website is designed mainly for students.
D. There are some good bargains.
2. A good agent can help you .
A. know more people
B. find cheap accommodation
C. get the right accommodation quickly
D. get free information about most accommodations
3. The information passed on by word of mouth is important because
. A. it is better than that found through any other source
B. it helps you find some of the best housing never advertised
C. the final year students always offer better information
D. the landlords have little valuable information
4. For students going to London for the first time, which of the following provides the most reliable information?
A. University accommodation offices.
B. Loot and Renting.
1. D 细节理解题。根据文章第二部分第一段中的The advantage of using Loot is that there are some excellent bargains.可知答案。
2. C 细节理解题。根据文章第三部分中的A good agent will listen to your requirements and can save you time in looking for the right accommodation.可知答案。
3. B 细节理解题。根据文章倒数第二部分中的Some of the best housing in London is never advertised but is passed on from one group of students to another by word of mouth.可知答案。
4. A 推理判断题。根据文章第一部分The advantage of using your university accommodation office is that you can get some support if you have a problem.提示和全文的整体理解，可知大学的住宿办公室还是最可靠的。
广告式阅读理解除具有与其他体裁阅读理解性质相同的难词之外，还有大量缩略词和反映科技新成果或现代生活新变化的专有词汇，如果对这一点没有充分的思想准备，做广告式阅读理解题时很容易精神紧张、情绪不安，影响答题质量。更重要的是，如果对缩略词和反映科技成果或现代生活新变化的专有词汇没有做好一定的知识储备，也很难正确理解其含义。所以，我建议同学们对常见缩略词或新专有词汇做一些归纳整理工作。如表时间的缩略词常见的有：a.m.（ante meridiem）上午， p.m.（ post meridiem）下午， Mon.（Monday）星期一， Tues. （Tuesday）星期二， Wed. （Wednesday）星期三，Jan.（January）一月，Feb.（February）二月，Mar. （March）三月……表通讯和影视设备的有：Tel.（telephone）电话， CD （Compact Disc）光盘， VCD （Visual Compact Disc）视频高密光盘……表货币符号的有：￡（pound）英镑，$（dollar）美元，￥（yuan）元……表国际组织的有：UN（the United Nations）联合国，UNESCO（the United Nations Educational， Scientific and Cultural Organization）联合国教科文组织……反映科技新成果或现代生活新变化的常见专有词汇有：Internet互联网， surf上（网）， shopping mall大型购物中心， walkman随身听……另外还得熟悉电子邮件的表达方法。不少广告式阅读理解题中还有一些根据语境自行省略的缩略语，考生只要有思想准备，结合语境是不难猜测其含义的。2005年高考英语试题（安徽卷）阅读理解D篇出现了inf. （information）， deg. （degree）， tui. （tuition）， acc. （accommodation）等缩略词和多个email全称，如果考生对此一无所知，就会增加理解难度和解题难度，造成解题质量下降。
广告式阅读理解题出现最多的难句就是省略句。众所周知，广告需要在最小的空间里呈现最多的信息，同时为加强广告的醒目性，广告语言需要言简意赅，因此广告用语多为省略句式，这给考生正确理解广告内容带来不少困难。但是，同学们也不必过分紧张，有思想准备就是成功应对的第一步。只要同学们能根据语境逻辑将不完整句子的字面意义联系起来，就能准确理解原文。当然，同学们应在平时多接触这种风格的文章，这样对这种句式就会更熟悉、更适应，解题时就会更有感觉，更有把握。如2005年高考英语试题（安徽卷）阅读理解D篇多次出现“For further information：... @...”省略句式，结合语境不难发现，该省略句可理解为：“要想获取更多信息，请发邮件给...@...。”
Wanted, Someone for a Kiss高考阅读理解广告
We're looking for producers to join us on the sound of London Kiss 100 FM. You'll work on the station's music programmes. Music production experience in radio is necessary, along with rich knowledge of modern dance music. Please apply in writing to Producer Vacancies, Kiss 100.
We're looking for a very special person, preferably over 40, to fill our Father Christmas suit.
Working days: Every Saturday from November 24 to December 15 and every day from December 17 to December 24 except Sundays, 10∶30－16∶00.
Please contact (联系) the Enterprise Sh